img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2021   |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

bilde
NIO åpner for bestilling
Fra i dag er nok en kinesisk nykommer klar for bestilling. En stor SUV med utskiftbare batteripakker, hva nå det måtte være godt for.

NIO er et merke som ønsker å skille seg ut ved å være noe annet en «enda en el-SUV fra Kina». Her er det snakk om å bygge opp en ny merkevare, blant annet gjennom NIO House i Oslo sentrum som åpner i morgen.

Slik blir NIO-opplevelsen

Europas første NIO House skal du få mer om i morgen – Jon Winding-Sørensen har vært der på en forhåndstitt.

En unik service fra NIO er at de skal bygge opp et nettverk av servicestasjoner med BaaS (Battery-as-a-Service) hvor du får byttet batteri på tre minutter – like kjapt som du fyller en tank med bensin eller diesel.

Men dette koster selvsagt penger, og vi er usikre på hvem som vil benytte seg av tilbudet.

Den første stasjonen skal ligge i Lier ved Drammen, men på sikt skal det bli et tyvetalls av dem spredt landet rundt.

NIO skal selges via nettbutikk, slik vi etter hvert har blitt vant med fra Tesla og flere, men de oppretter servicesentra hvor kundene kan henvende seg for å få hjelp.

Norges første service- og leveransesenter for NIO ligger på Ensjø i Oslo. Etter hvert kommer det servicepartnere i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim i samarbeid med etablerte aktører som Frydenbø, Kverneland og Nardo.

Kunder som kjøper en NIO ES8 Signature Edition 100 kWh sammen med et BaaS-abonnement kan dra nytte av seks batteribytter inkludert servicegebyr for en ekstrakostnad på 1999 kroner i måneden. Batteribytte er et supplement til normal lading.

NIO ES8 Signature Edition er tilgjengelig for umiddelbar levering med et batteri på 100 kWh, tilsvarende en WLTP rekkevidde på opptil 500 kilometer.

Norske brukere kan nå også bestille både NIO ES8 og NIO ES8 Signature Edition med 75 kWh batteri for levering i juli 2022. Batteriet har en WLTP rekkevidde på opptil 375 kilometer.

ES8 Signature Edition er ifølge NIO en velutstyrt modell som inkluderer alt av NIOs teknologier, inkludert aktiv luftfjæring, den digitale kjøretøysassistenten NOMI 2.0, det avanserte kjøresystemet NIO Pilot, samt trådløs maskin- og programvareoppdatering, og Firmware over the air (FOTA).

Bilen ble nettopp tildelt beste rangering med fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstester. 

Norske brukere kan velge mellom seks- eller syvseters konfigurasjon i NIO ES8. Kjøretøyet har maksimalt bagasjeromsvolum på 1901 liter med alle seter nedfelt, og kapasiteten er på 871 liter med tredje seterad nedfelt.

NIO ES8 har 534 hestekrefter og gjør 0 til 100 km/t på 4,9 sekunder. Bilen er 502 cm lang, 196 cm bred, 175 cm høy og har en akselavstand på 301 cm.

– Nordmenn elsker store, romslige SUV-er med firehjulsdrift og solid rekkevidde. Vi tror NIO ES8 huker av alle boksene for norske brukere, og vi er glade for at vi kan tilby en konkurransedyktig pris for en såpass stor bil, sier NIOs norske sjef, Marius Hayler.

NIO priser fra*

Versjon

Med BaaS

Måndelig BaaS abonnementsavgift

75kWh

(eks. BaaS)

100kWh

(eks. BaaS)

NIO ES8: 7-seter

kr 519.000

1.399 (75 kWh)

1.999 (100 kWh)

kr 609.000

kr 679.000

NIO ES8: Signature Edition: 7-seter

kr 599.000

1.399   (75 kWh)

1.999 (100 kWh)

kr 689.000

kr 759.000

NIO ES8: 6-seter

kr 529.000

1.399 (75 kWh)

1.999 (100 kWh)

kr 619.000

kr 689.000

NIO ES8 Signature Edition: 6-seter

kr 609.000

1.399 (75 kWh)

1.999 (100 kWh)

kr 699.000

kr 769.000

*Pris inkluderer ikke frakt og omkostninger.

 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
img img img img
toppsak-bilde
NIO åpner for bestilling
Fra i dag er nok en kinesisk nykommer klar for bestilling. En stor SUV med utskiftbare batteripakker, hva nå det måtte være godt for.
Les mer
layid-bilde1
Cupra Born er priset og salgsklar
Nå åpnes det for bestilling av Cupras første elbil, Born, med priser fra 307.000 kroner.
Les mer
layid-bilde2
Første ladbare hybrid fra Lexus
Nå starter salget av den første ladbare hybriden med Lexus-logo. Drivlinjen er hentet fra RAV4.
Les mer
layid-bilde3
Nissan har priset Ariya
Nissan har nå offentliggjort prisene på el-SUV-en Ariya. De starter på 400.000 kroner for enkleste utstyrsnivå og minste batteripakke, og du må plusse på 120.000 for å få den med firehjulsdrift. Leveringene starter neste sommer.
Les mer
layid-bilde4
Kia favner bredere med nye EV6-varianter
Kia lanserer nå EV6 med flere drivlinjer og i nye utstyrsversjoner. Med en mindre batteripakke og bakhjulsdrift starter prisen på 419.000 kroner.
Les mer
layid-bilde5
Nye Peugeot 308 er priset og salgsklar
Uansett om du foretrekker bensin, diesel eller hybrid finner du et alternativ når Peugeot Norge nå lanserer nye 308 i to karosseriformer.
Les mer
layid-bilde6
Toyota Yaris Cross klar for Norge
Toyota Norge lanserer sin kompakte Yaris Cross med for- og firehjulsdrift i oktober. Prisene er nå klare.
Les mer
layid-bilde7
Polestar senker prisene
Konkurransen i elbilmarkedet er knalltøff om dagen. Nå senkes prisen på Polestar 2 Single Motor med inntil 40.000 kroner.
Les mer
layid-bilde8
Snart kan du bestille EQS
Les mer
toppsak-bilde9
Nå kan du bestille den heftige Mach-E GT
Norske kunder har tatt godt imot Mustang Mach-E. Nå åpner Ford for bestilling av toppmodellen med inntil 487 hestekrefter.
Les mer
layid-bilde10
Bestillingsklar Yaris Cross
Les mer
layid-bilde11
Peugeot viser ladbar stasjonsvogn
Les mer
layid-bilde12
Gunstige priser på ny MG
Les mer
layid-bilde13
Nå kan du bestille ny Polo
Den norske Volkswagen-organisasjonen åpner nå for bestilling av nye Polo. Kun én variant skal tilbys, men den er til gjengjeld godt utstyrt og skreddersydd for Norge.
Les mer
layid-bilde14
Vy utvider bilutvalget
Fra 15. juni ruller Vy ut 30 nye Tesla Model 3 som en del av utleietilbudet. «Turbilene» supplerer dagens Vybiler og kan leies for kortere og lengre perioder.
Les mer
toppsak-bilde15
Lexus NX låner Rav4-teknologi og blir ladbar
Lexus var blant hybridpionerene. Til glede for norske kunder adopterer Lexus nå Rav4-teknologien til ny NX som med kodebetegnelsen NX 450h+ blir Lexus' første ladehybrid. Til Norge kommer bilen mot slutten av året.
Les mer
layid-bilde16
Volvo åpner for bestilling av C40
Les mer
layid-bilde17
VW oppdaterer Tiguan Allspace
Les mer
layid-bilde18
Nå dumpes prisen nok en gang
Ambisjonene var å doble Lexus-salget i 2020. I stedet ble det en nedgang på nesten 40 prosent. Nå gjør importøren et nytt forsøk på å blåse liv i sin eneste elbil.
Les mer
layid-bilde19
Mange fikk sin nye bil i april
Det ble registrert 13.166 nye biler i april. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en økning på nesten 80 prosent.
Les mer
layid-bilde20
Økt potensial for Norges mest solgte
Den er månedens mest solgte bilmodell i Norge, men varianten som er lansert i dag vil øke interessen for ID.4 betydelig.
Les mer
layid-bilde21
Nå er de første prisene klare
Les mer
layid-bilde22
Volvo vil over til netthandel
Les mer
layid-bilde23
Tesla vil ha enda større del av kaka
Tesla Model 3 er Norges suverent mest solgte bilmodell om vi summerer tallene fra 2019 frem til i dag. Nå tar Tesla grep som kan gi dem innpass i et helt nytt segment.
Les mer
layid-bilde24
Polestar utvider tilbudet
Polestar har fått en meget god mottagelse på det norske markedet. Nå ønsker de å tiltrekke seg enda flere kunder ved å tilby valgfri drivlinjer og pakker.
Les mer
layid-bilde25
Citroën vil tilbake i luksussegmentet
Med C5 X lanserer Citroën en ny modell som kombinerer det beste fra flere biltyper. I Norge blir den aktuell som ladbar hybrid.
Les mer
layid-bilde26
Høy fart i bilsalget
Les mer
toppsak-bilde27
Citroën oppdaterer C3 Aircross
Tiden er inne for en midtlivs oppdatering av Citroën C3 Aircross. Som vanlig står komfort i høysetet.
Les mer
layid-bilde28
Hyundai svarer på økt konkurranse
Les mer
layid-bilde29
Vurderer du en Hongqi?
I så fall bør du sette deg på reservasjonslisten som nå er åpnet. Da kan du bli en av de første til å parkere en E-HS9 i garasjen allerede før året er omme.
Les mer
layid-bilde30
Ny bil til sommerferien?
Mercedes-Benz åpner nå for bestilling av nye E-Klasse Coupé og Cabriolet. De første bilene leveres i juni.
Les mer
layid-bilde31
Nå kommer Tiguan i R-utgave
For første gang lanserer Volkswagen sin folkelige SUV i R-utgave. Det betyr høy effekt og spreke ytelser, ja, de lover til og med gromlåt på kjøpet.
Les mer
layid-bilde32
Salgsstart på Mercedes EQA
Mercedes-forhandlerne starter nå salget av nye EQA. Prisene starter på 408.000 kroner og de første bilene loves til Norge i løpet av våren.
Les mer
layid-bilde33
Nye ID.4-varianter å velge mellom
Da Volkswagen åpnet reservasjonslisten for ID.4 i fjor høst, var det kun to valgmuligheter. Nå øker utvalget, men fortsatt må du se langt etter firehjulsdrift.
Les mer
layid-bilde34
Nå kan du bestille Tiguan som plug-in
Les mer
toppsak-bilde35
Ladbar familiebil fra kr 350.000
Renault lanserer nå sin Megane stasjonsvogn som ladbar hybrid. Her får du en meget prisgunstig familiebil med brukbar elektrisk rekkevidde.
Les mer
layid-bilde36
Her er Mercedes EQA
Mercedes har i dag avduket sin første helelektriske kompakt-SUV. Med god rekkevidde blir den en ny utfordrer i et raskt voksende segment.
Les mer
layid-bilde37
Firma-varebil eller kjøregodtgjørelse?
Arbeidstakere kan spare titusener av kroner i året på å velge det mest lønnsomme alternativet av firma-varebil eller kjøregodtgjørelse. Likevel forundres stadig Jan Traaseth, direktør i Motor Gruppen, over hvor få bilbrukere som er bevisst på forskjellene.
Les mer
layid-bilde38
Redningsplanken for Mitsubishi i Norge
Det var sjokkartede tilstander hos den norske Mitsubishi-organisasjonen da produsenten i høst annonserte at de vil trekke seg ut av Europa og stoppe salget av en av Norges mest populære SUV-er, Outlander PHEV. Men nå er smilene på plass igjen.
Les mer
layid-bilde39
Nok en hybrid Kuga
Ford lanserer et nytt alternativ for dem som ønsker seg en Kuga, denne gang med firehjulsdrift.
Les mer