img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2021/2022   |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Nye biler

Volkswagen utfordrer Tesla

Volkswagen offentliggjør i dag bilder av sin første elektriske sedan i konseptform – en direkte utfordrer til Teslas Model S.

Polestar med glimt av fremtiden

Polestar viste i helgen frem en prototyp på modellen som skal bære et 5-tall i betegnelsen – en av tre nye modeller som er under utvikling.

Lanseringskalender 2022

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2022. Det kom rekordmange nye modeller på markedet i 2021, så årets lanseringskalender er ikke like innholdsrik. Likevel inneholder den over 100 modeller.

Peugeot henter inspirasjon i slekta

Peugeot henter frem en ny europeisk betegnelse og lanserer en bil som kan bli svært aktuell for Norge.

Første BMW M3 Touring

BMW lanserer nå for første gang M3 i Touring-versjon. En praktisk familiebil spekket med kjøreglede.

Lynk & Co med Dagen Derpå

Sorry, kan ikke for det. Konseptbilen de viser heter faktisk The Next Day. Lynk & Co. Er ikke noe vanlig bilmerkenavn det heller, så dette henger sammen. Dessuten vil nok noen si at det ser ut som bilen er designet med et skikkelig kuppelhue i nærheten.

En forsmak på neste BMW M2

BMW har sendt ut offisielle teaser-bilder av neste generasjon M2 i psykedelisk innpakning.

Nissan Sakura tar opp arven etter lille i-MiEV

Når Nissan neste år lanserer en liten el-SUV i Norge må den ikke forveksles med bybilprosjektet Sakura. Men de 3,4 meter lange bybilene er en viktig årsak til at trafikken i de store byene i Japan ikke har brutt sammen. Så hvorfor har vi så få bybiler?

Soda Stream på hjul

Ut fra ingenting dukker det plutselig opp en bil fra Pininfarina der drivlinjen er hydrogen og du fyller bilen ved å stappe inn en ny hydrogen-patron. Nesten som når du skal lage brus i en Soda Stream-maskin.

Maseratis sportsbil i sommerklær

Maserati har avduket sin nye MC20 i åpen versjon. Den tradisjonelle Spyder-betegnelsen er byttet ut med Cielo – italiensk for himmel.

Utviklet av sjefen sjøl

Toyota presenterer spesialutgaven GR Corolla Morizo Edition som er utviklet av toppsjefen personlig.

Kommer sent. Men godt nok?

Ryktene om Mercedes sin Formel 1-bilen for gata begynte å gå ved Paris-tider 2016. Første gang vi skrev om den var for fem år siden. Nå er den her, og bekrefter at Storbritannia er i spissen for verdens superbil-konstruktører.

Første glimt av Polestar 3

Polestar har i dag sendt ut første bilde av sine tredje modell – deres første SUV.

Nye drypp fra Mitsubishi

Mitsubishi gir i dag flere detaljer om en ny generasjon ASX som skal selges i Europa.

Generasjonsskifte for Lexus RX

Lexus lanserer nå femte generasjon RX. For første gang skal den tilbys som ladbar hybrid.

Enda en Alpha – når kommer bilen?

Alpha Motors er navnet på en munter wanna-be bilprodusent i California. Nå er de i er ferd med å bli verdensmestre i karosserivarianter uten ennå å ha bygget en bil.

Polestar 2 i begrenset opplag

Polestar bygger en sporty spesialutgave av 2-eren i svært begrenset opplag.

Ny Mercedes GLC med tre ladbare valg

Når Mercedes-Benz lanserer andre generasjon GLC, kan du velge mellom hele tre ladbare hybrider – alle med elektrisk rekkevidde på mer enn ti mil. Dessuten har bilen blitt større og mer praktisk enn forgjengeren.

Ny kosmetikk, økt rekkevidde og enklere service

Kunder som bestiller Ioniq 5 i dag vil få en oppdatert 2023-modell i løpet av høsten. Det innebærer litt mer rekkevidde samt noen nye detaljer.

Snart kan du bestille Enyaq Coupé

Fortsatt står mange i kø for å få sin etterlengtede Enyaq. Likevel åpner importøren neste uke for bestilling av en ny toppmodell i serien.

Ny BMW X1 – primært som elbil

BMW lanserer nå tredje generasjon av sin kompakte SUV. Mest interessant for Norge er at den også lanseres som ren elbil med firehjulsdrift under betegnelsen iX1.

Defender i XXL-utgave

I dag får du Land Rover Defender i kort og lang utførelse (90 og 110), men nå lanseres Defender 130 med inntil 8 sitteplasser – alternativt med et hav av bagasjeplass.

ID.1 og ID.2 kommer som VWs urbane elbiler i 2025

Med ID.Life (bildet) viste Volkswagen i fjor høst en forsmak på hvordan de tenker seg en liten, elektrisk SUV hvis lansering er framskyndet fra 2027 til 2025.

Dropper jubileum-Golf R, blir for dyr i Norge

Til 20-årsmarkeringen av R-divisjonen har VW puttet nye 13 ekstra hester under panseret på den allerede historisk raskeste Golf R.

Mercedes-AMGs visjon for høye ytelser

Selv hos Mercedes-AMG er de fossile superbilene være på vei inn på de evige motorveier når plattformen AMG.EA dedikert for elektriske høyytelsesmodeller er ferdig utviklet.


Neste 25 artikler