[]
[] [firmabil.no] []

Nytt alternativ fra Maxus


Terje RingenMaxus lanserer nå en ny versjon av flerbruksbilen Euniq med større batteripakke og seks seter.

Maxus Euniq 5 har vært på markedet som syvseter en periode, og du får den også som varebil med to seter. Nå lanseres en tredje variant med seks seter som også får økt rekkevidde.

Rekkevidden på nykommeren er oppgitt til 345 km (opp fra 260 km WLTP kombinert). Den har 70 kW batteripakke i stedet for 52 kWt og kan hurtiglades (DC-lading) fra 30 til 80 prosent på 35 minutter under ideelle forhold.

Bilen leveres med 2+2+2-seteløsning, noe som gir god plass og utmerket sittekomfort for både sjåføren og alle passasjerer. Bagasjeplassen er stor og romslig. De to bakerste setene kan enkelt legges ned slik at du får enda større bagasjeplass, hvis ønskelig.

Ifølge importøren har bilen en godt utstyrt standardpakke, som blant annet inneholder Apple CarPlay, panorama soltak, trådløs mobillading og en velutstyrt sikkerhetspakke. Den kan leveres med takstativ og hengerfeste som tilleggsutstyr.

– Euniq5 seksseter er en praktisk og fleksibel elbil som leverer mange av de egenskapene norske familier ser etter. Med en rekkevidde opptil 420 km bykjøring er dette en familiebil som passer vel så godt til hytteturer som hverdagskjøring. De første bilene av denne utgaven vil komme i løpet av januar og vil være leveringsklare raskt, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen.

Euniq5 6-seter har en veiledende pris fra 419.900 kroner – et tillegg på kr 20.000 fra syvseteren med 52 kWt batteripakke.

Bilene er leveringsklare.


Artikkel fra www.firmabil.no
URL: