[]
[] [firmabil.no] []

Prisreduksjonen som måtte komme


Terje Ringen
Foto: Øivind SkarI februar relanserte Opel Norge Ampera-e. Salget har ikke gått som forventet, så nå senkes prisen betydelig.

Vi syns Opel Norge var vel optimistiske da de gikk ut med en pris på en hundrelapp under 400.000 kroner da Ampera-e ble relansert, og vår søsterpublikasjon BilNytt.no fikk for noen uker siden bekreftet at salget ikke var som forventet.

Det har jo skjedd en del i markedet siden de første Ampera-e kom til Norge våren 2017, ikke minst nå som Tesla øser ut Model 3 i store mengder og sågar skilter med kort leveringstid.

Derfor reduserer Opel nå prisen med 40.000 kroner og tilbyr en velutstyrt bil til kr 359.000 pluss leveringsomkostninger.

– Konkurransesituasjonen i elbilmarkedet endrer seg raskt. Takket være et godt samarbeid med fabrikk og forhandlere har vi klart å senke prisen til et mer konkurransedyktig nivå, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen AS, Johnny Danielsen.

Bilene som nå selges har alt utstyr som er tilgjengelig for Ampera-e. Det inkluderer stor 10,2 tommers skjerm, skinninteriør og Bose lydanlegg.

I tillegg kommer bilen med førerstøttesystemer som aktiv filholderassistent, blindsonevarsling, ryggekamera med varsling for trafikk fra siden og lukeparkeringsassistent.

Ampera-e har også kamerasystemet Opel Eye med skiltgjenkjenning, fjernlysassistent og aktiv nødbrems med fotgjengergjenkjenning. Prisen inkluderer også metallic lakk.

Den nye prisen vil gjelde for alle som får bilen sin levert fra og med i dag, også de kundene som bestilte bil før Opel stoppet å ta imot nye kontrakter. De kundene som har skrevet kontrakt til 399.900 den siste måneden - vil også få den nye prisen.

– Prisendringen vil imidlertid ikke ha noen form for tilbakevirkende kraft for de kundene som allerede har fått sin bil, presiserer Danielsen.


Artikkel fra www.firmabil.no
URL: