img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2017   2018   |  |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

YrkesBil

Engelsk eltruck jobber med Vattenfall

Tevva er navnet på en engelsk bedrift som jobber hardt med elektriske drivsystemer for tunge biler.

Minibuss 24-7 AS blir heleid av Vy Buss AS

Vy Buss AS har inngått avtale om kjøp av de resterende 51 prosent av aksjene i Minibuss 24-7 AS. Selskapet kan vise til eventyrlig vekst de senere årene.

Satser på lading av elektriske kjøretøy uten ladekabel

Posten Norge går inn på eiersiden i svenske Elonroad, som utvikler en teknologi hvor el-kjøretøy lades under kjøring eller på en egenutviklet matte under parkering. Om kort tid starter et pilotprosjekt i Trondheim hvor el-kjøretøyene lades uten ladekabel.

Lederbytter i MAN Truck & Bus Norge og Skandinavia

Ettermarkedsdirektør Annbjørn Vasdal (til høyre i bildet) slutter i MAN Truck & Bus Norge etter fire og et halvt år. Samtidig erstattes administrerende direktør i MAN Truck & Bus Skandinavia, Stefan Thyssen (til venstre i bildet), av Malte Kauert.

Skal bygge nasjonalt nettverk av fyllepunkter for biogass

Sammen med Nor-log Gruppen og Knapphus Energi blir energiselskapet St1 Norge med på et trepartssamarbeid som skal bygge et nasjonalt nettverk av fyllepunkter for biogass i Norge.

Ford velger Norge som ett av tre testland

Den nye elvarebilen E-Transit snart skal tas i bruk i Norge, i et stort kundetestprosjekt som gjennomføres i Europa.

Volkswagen nytte – mye mer enn bare biler

Volkswagen Nutzfahrzeuge var vel den delen av Gruppen som fikk den største Korona-smellen i fjor. Nå intensiveres arbeidet med nye forretningsområder.

Ny liten el-svenske til Norge

Inzile er en liten svensk start up som produserer og selger små nyttebiler. Så små at vi snakker N1 klassen. Hvilket ikke hindrer ganske smarte påbygg til bytette formål.

Volvo og Iveco med selvstyre-aktivitet

Både Volvo og Iveco har nettopp fortalt om nye partnerskap med spesialister i autonomi.

Minigrav kan løse PKK-utfordring

Utstyrsleverandøren Rodin mener de har løsningen for tungbilverksteder som sliter med å oppfylle kravene om arbeidsgrav og slitasjetester for å utføre PKK.

Bosch med hydrogen til Kina

Omtrent samtidig med Volvo og Daimlers felles-satsing, Cellentric, fortalte Bosch at de har laget en tilsvarende organisasjon med verdens største lastebilprodusent Qingling.

Streetscooter får nytt liv

Nå viser det seg at dødsdømte StreetScooter faktisk får leve lenger. Ikke bare det – det kommer også en ny modell.

Tester smartere Scania i Hong Kong

Scanias Kina-avdeling er involvert i et prøveprosjekt for smart mobilitet i Hong Kong. Ved hjelp av C-V2X-teknologi kan kjøretøyene kommunisere med alle «enheter» de kan påvirke eller bli påvirket av i trafikken.

El-Transit fra Tatarstan

Det tok ikke mange ukene etter at Ford hadde fortalt om sine el-planer for Transit før Sollers fortalte at de planla å bygge el-Transit på sin fabrikk i Russland.

Volvo og Daimlers hydrogenbaby har fått navn

Cellentric. Du kan lære deg navnet først som sist, for Daimler Trucks og Volvo Group mener alvor med hydrogensatsingen denne gangen.

Tungbilsalget snudde i Europa

95 prosent salgsoppgang i mars høres imponerende ut, inntil man husker utgangspunktet.

Kjører helelektrisk i Oslo

DB Schenker har nylig mottatt 17 MAN eTGE elektriske varebiler for bruk i bydistribusjon. Dermed skal de klare all varedistribusjon i Oslo med null lokale utslipp.

T-Way: Ny tøffing fra Iveco

Iveco kompletterer sitt tungbilprogram med en ny anleggsbil. T-Way overtar arven etter Trakker.

De første svarene fra test av 74 tonns vogntog er klare

Testkjøring på Finnskogen med tømmervogntog på 74 og 60 tonn viste tydelig hvor viktig det er å ta hensyn til veinettet i vårløsningen.

Nytt pallesystem gir fullere biler

Vare- og lastebiler hos Posten og Bring tar nå i bruk et nyutviklet pallesystem for å øke kjøretøyenes lastekapasitet og optimalisere transportrutene.

Flere Ford-aktiviteter på vare

Ford er beundringsverdig aktiv på varebiler, og en av de få som klarer seg selv.

Multikunstner med tradisjoner

RENDERINGER: Neste år lanserer Volkswagen sin nye ID.Buzz. Her blir det retro og hitec i skjønn forening.

Boreal med elektrisk klasse III-buss

Selskapet hevder de er først i Norge med elektrisk turbuss.

Arctic Trucks klar med ny Isuzu

Spesialistene hos Arctic Trucks er nå klar til å levere nye Isuzu D-MAX i spesialutgave for den som ønsker en helt spesiell pickup.

Bronco på alvor

Maxlider Brothers er et selskap som gjør hva som helst med Broncoer. Fra enkel service til total ombygging. Og nå: enda totalere ombygging. Dette blir en ny parallell til AMG G63 6X6 fra 2013.


Neste 25 artikler