img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2021   |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

YrkesBil

Eventyr-verdi for Arrival

Tesla har gjort oss vant til eventyrsummer når det snakk om antatt verdi. Men nå viser engelske Arrival oss noe av det samme.

- Skal bygge en fossilfri forsyningskjede

DFDS, Nord-Europas største transport- og logistikkselskap, og Volvo Trucks går sammen om å elektrifisere tungtransport.

Dobbeltdekker på hydrogen

Den britiske bussbyggeren ADL – Alexander-Dennis het det før – forteller at de skal på markedet med en brenselcelle to-dekker i løpet av året. Rekkevidde: nesten 500 km.

Meca Tungbil sikter mot dobling av antall medlemmer

Meca Tungbil øker fra 12 til 17 medlemmer, mens ytterligere fem medlemmer er i ferd med å komme på plass.

e-Deliver 9 på plass i Norge

Litt forsinket er den store elektriske varebilen fra kinesiske Maxus nå klar for norske veier. Importøren opplyser at de har forhåndssolgt hundre biler i Norge.

Solen lader Tides elektriske turbuss

På Tide Verksted sitt nye anlegg på Flesland utenfor Bergen er det solen som sikrer energi til selskapets nye elektriske turbuss i klasse III.

Klar for å arrangere transportmesse i september

Arrangør Bjørn Magnussen føler seg trygg på at Transportmessa på Gardermoen skal la seg gjennomføre som planlagt i september. Samtidig varsler han utvidelse av konseptet i 2023.

Traton med rekord-bestillinger

Kanskje det er viktig å opprettholde trykket nå, i forkant av at Daimler Trucks skal på børs i løpet av året. Traton sørger i hvert fall for å fortelle om rekordfulle ordrebøker.

Team Verksted ruller ut nytt kjedekonsept

På ti år har Team Verksted vokst fra fem til 23 egeneide verksteder, en omsetning på 650 millioner kroner og 370 ansatte. Nå skal konsernet ekspandere ytterligere med nytt kjedekonsept for eksterne medlemsverksteder. Et pilotmedlem er allerede i gang.

Quantron med Iveco Daily som ladbar hybrid

Tyske Quantron har gjort det til et forretningsområde å bygge om eksisterende nyttekjøretøy fra forbrenningsmotor til el- eller hybriddrift.

Eksklusiv elektrisk varebil

Den norske Mercedes-Benz-importøren ser markedspotensial for EQV på grønne skilter. Prisen starter på tett oppunder 700.000 kroner.

To veier fremover

Det kan virke som det er ganske fundamentale forskjeller i oppfatningen om veien fremover mellom de to europeiske lastebilkjempene. Daimler, med Volvo, går for hydrogen. Traton går for batterielektriske.

VDL satser helelektrisk med ny generasjon Citea

Nederlandske VDL Bus & Coach startet på «scratch» og utviklet sin nye generasjon Citea som en ren elbuss. De fremhever løsninger som batterier i gulvet, kompositt-sidevegg i ett stykke og smart energistyring. Den norske importsjefen gleder seg og har allerede tilbudt modellen i anbud.

Årets beste pickup?

Det er mer enn seks år siden Hyundai viste sin konsept-pickup på Detroit-utstillingen. «Fantastisk, akkurat den kompakte pickupen vi har ventet på», sang et samlet velkomstkor. Vi måtte vente i seks år.


Neste 25 artikler