img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2021/2022   |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Bilverden

Selvkjøring nordaførr

Mobility Forus, som til nå har holdt seg i Stavanger-området, trekker nordover med et selvkjøringsprogram i Bodø fra februar.

Toyota viser nye lekebiler

Toyota glimter av og til med noen sportslige innslag, og på nylig avholdte Tokyo Auto Salon hadde de opptil flere av dem.

Kalashnikov i gata

Dette høres ut som et terror-angrep, men her snakker vi om en Kalashnikov på fire hjul, marginalt mer aggressiv enn en Buddy.

– Hurtigladeutbygging går for tregt

I 2020 var det 106 elbiler per hurtiglader i Norge. I 2021 har dette økt til 114. Generalsekretær i Elbilforeningen Christina Bu etterlyser økt utbyggingstakt.

Her kan vegvesenet få en utfordring

Hvis BMW realiserer løsningen de viste på CES, kan Statens vegvesen få en utfordring. Hvilken farge skal de sette i vognkortet?

Restomod 964 på strøm

964-serien er en av de mer legendariske versjonene av 911. Du kan få den i en rekke nye opplag. Men Everrati i London går litt lenger – de restomodder den som elbil.

Renault-museum på skjerm

Renault er den foreløpig siste som har gjort om museet sitt til en virtuell opplevelse. Og det er gjort skikkelig. Du kan rusle gjennom hele historien, tilbake til 1898 og følge den frem helt til for cirka ti år siden.

Arrival bygger bil!

Hittil har vi bare møtte den engelske startup’en Arrival som en som bobler varebil- og buss-ideer, men nå forteller de jommen om en bil også. Med verdens beste modellnavn: Car!

Frem fra glemselen

Berkeley var et muntert engelsk sportsbil-innslag til et stykke inn på seksti-tallet. Nå påstås det at noen skal gjenoppfriske navnet.

Cadillac viser selvkjørinteriør

Hvordan vil fremtidsbilen se ut når man ikke lenger trenger ratt og pedaler? Cadillac gir en forsmak på CES, men merkelig nok kun med plass for to.

Morgan leker med tre

Morgan har for lengst bekreftet at det snart kommer en ny modell. Snart betyr i år, og den blir ikke elektrisk. Den skal både fyre og trille på tre. Og det skulle ikke forundre om karosseriet fremdeles fikk innslag av spanter av tre.

Ukens hyperbil-kandidat: Kincsem

Du skal være ganske langt inne i hestehistorien for å vite at Kincsem var en ungarsk fullblodshest. Ingen har vunnet så mange løp etter hver andre (54) som hun.

Farvel til Elise-slekten

Da de siste Elise, Exige og Evora forlot Lotus-fabrikken på slutten av fjoråret, kunne de se tilbake på 25 års fabelaktig innsats.

Mercedes med 1000 km rekkevidde

Mercedes avduket mandag kveld sin Vision EQXX for å demonstrere hvor effektiv en elbil kan bli.

Aurelia fra øverste hylle

Et engelsk klassiskbil-firma nybygger ni Lancia Aurelia coupéer. Enda mer målbevisste enn de forholdsvis serieproduserte originalene. De tre siste får en ekstra touch.

Sierra RS500 gjenskapes

Noen av de mest hårete Gruppe A racerbilene het Sierra og RS500 til etternavn. Ikke sjelden kjørt til seier av Andy Rouse. Nå skal en kort serie av disse bilene bygges av den samme mannen som kjørte dem da.

AMI knoppskyter

Nå har noen spøkefugler hos Citroën bygget om den lille boksen, AMI, til et Buggy concept. Virkelig klar for ekspedisjoner og eventyr, og med en tøff all-road attityde, ser det ut som.

Ny kraftrekord fra Corvette

Spesifikasjonene er mer enn nok til at du bråstopper. Her gruses AMGs beste! Men det er noen finesser i toppen av Corvettes LT6 V8-motor som fascinerer mest.

Herlige Hennessey

Vet du hvor kjapt det er mulig å kjøre en stasjonsvogn med juletre på taket? Hennessey har svaret.

Norge mot strømmen

Fersk statistikk fra Jato Dynamics viser stor tilbakegang i det europeiske bilsalget i november. I Norge er situasjonen en helt annen, og likevel er ventelistene lengre enn noensinne.

Radikalt fra Buick

Buick er GMs bestselger i Kina. Derfor var det en selvfølge at de skulle stå i spissen for Generalens nærvær på bilutstillingen i Guangzhou.

Ken Block får nytt leketøy

Audi er klar med et nytt leketøy som Ken Block skal bruke i sine stunt-videoer. Inspirasjonen er en gammel klassiker.

Nye rekkeviddetall fra Stellantis

Ved hjelp av flere små grep har elbilene fra Stellantis, tidligere PSA, fått økt rekkevidde.

Første Xpeng sedan til kunde i Norge og Europa

Bare en måned etter den offisielle Norgeslanseringen er den første Xpeng P7 overlevert til en lykkelig kunde.

Katastrofal krasjtest for Renault og Dacia

Euro NCAP har publisert resultatene fra årets siste kollisjonstest. Resultatene er katastrofalt dårlige for Renault og deres billigmerke Dacia.


Neste 25 artikler