img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2021   |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Bilverden

Ny rekord for neste Cayenne

Bilen er foreløpig ikke offisiell, men nå har Porsche vært på Nordsløyfa og notert ny rekordtid for sin heftige Cayenne Turbo Coupé.

Verdens dyreste piknik-bord

Omtrent samtidig med at Rolls-Royce fortalte at de hadde opprettet sin egen coachbuilt-avdeling, sendte de ut en melding om at de hadde levert ut det første eksemplaret derfra.

Ny norsk racerbil

På Universitetet i Trondheim skal det i dag avdukes en ny norsk racerbil. Du kan følge presentasjonen på BilNorge.no.

Jaguar Land Rover tror på brenselceller

Jaguar Land Rover er i ferd med å utvikle en prototyp med brenselceller basert på Defender. Bilen skal på veien i løpet av inneværende år.

Vy utvider bilutvalget

Fra 15. juni ruller Vy ut 30 nye Tesla Model 3 som en del av utleietilbudet. «Turbilene» supplerer dagens Vybiler og kan leies for kortere og lengre perioder.

Ford gjør bilene tryggere

Nå får alle Ford-kunder som har en bil med modem og FordPass-app muligheten til å få et varsel på mobiltelefonen om noen forsøker å komme seg inn i bilen deres.

Hans, hennes, og en for helgen

Aston Martin DB5 er ikke hver dag. Spesielt ikke når det er tre av dem. Spesielt ikke når de heter Vantage til etternavn.

Toscana med Defender-huset

Selvfølgelig må noe så lekkert komme rett fra Italia. Det har overhodet ikke vært innom Coventry. Her har Land Rover Italia tatt seg friheter.

Norge på gebyrtoppen

En fersk undersøkelse viser at Norge er det desidert dyreste landet i Europa hvis du blir tatt for trafikkforseelser eller lovbrudd.

1003 kilometer på én tank

Et fransk team på fire personer satte ny rekord da de kjørte en Toyota Mirai over tusen kilometer på én hydrogentank.

60 prosent elbiler i mai, Mustang på topp

Bilsalget i mai økte med 76 prosent fra samme måned i fjor. Elbilene sto for 60 prosent av salget, og 82 prosent av alle nye biler registrert i mai var ladbare.

Drøm i vei

Fiats designere får lov til å drømme. Og ikke bare det – de får lov til å oversette drømmene sine til virkelige biler.

De første Audi Q4 e-tron er i Norge

Utvalget av attraktive elbiler på det norske markedet øker stadig. Nå er første last med Q4 e-tron ankommet landet.

Messerschmitt på nytt

Da tyskerne ikke fikk lov til å bygge fly etter krigen, bygde de mikrobiler. Dornier, for eksempel. For ikke å snakke om Messerschmitt som kom med en av de best kjente fra den tiden.

Til himmels i gammel Olds

I disse dager har du muligheter til å skaffe deg en utrolig og enestående bobil. Og samtidig bidra til at Ås Videregående forårsaker enda flere glade mennesker.

Restverdi etter farge

Studien er riktignok amerikansk, men er amerikanere så forskjellige fra oss? Eller tror vi på at en gul bil faller mindre i verdi enn en sølv-farget?

Tamiya Wild One i nytt opplag

En av 80-årenes favoritt modellbiler kommer tilbake igjen. Men ikke lenger radiostyrt. Og ikke lenger 1:10 skala. Mye bedre!

Ingen Genève? Slipp studentene til likevel.

På hver Genève-utstilling i mange, mange år har IED, designskole i Torino, vist hva studentene deres har gjort det siste året. I år hadde de heller ingen utstilling å vise det frem på. Men spennende design gjorde de.

Volkswagen tapte Bulli-sak

Nå kan også Volkswagen stille seg i rekken av dem som forsøkte å stanse en modellbilprodusent, men tapte.

Stor fremgang i bilsalget … eller?

Så langt ligger bilsalget i Europa 24,4 % foran fjorårets og april-salget hele 218,6 % over april i fjor. Burde vi hoie av begeistring?

Ferdig bil rett fra hylla

Det vil bli stadig enklere å bli en Henry Ford. En person som setter sitt eget navn på den bilen han ønsker å erobre markedet med.

Nå er de første Ioniq 5 i Norge

Det er grunn til å forvente at Ioniq 5 blir blant Norges mest solgte biler i år. Nå er de første bilene i landet så du kan få en nærmere titt hos din forhandler.

Norge suveren på ladetoppen

Ingen andre land er i nærheten av Norge når det gjelder hvor stor andel av nybilsalget som er ladbare biler.

Nå er EQS på samlebåndet

Produksjonen av elektriske EQS har nå startet ved den flunkende nye Factory 56 i Mercedes-Benz sitt hovedanlegg i Sindelfingen.

Cruise til Dubai

Rett oppi en ny kapitalutvidelse fikk Cruise kontrakt med på å plassere ut 4.000 førerløse taxier i Dubai, med start 2023.


Neste 25 artikler