[]
[] [firmabil.no] []

Nå kan du bestille el-Mini


Terje RingenForeløpig er det sparsomt med tekniske detaljer, men nå kan du stille deg i kø for å være blant de første som får elektrisk Mini.

Det var på bilutstillingen i Frankfurt høsten 2017 vi første gang møtte kule Mini Electric Concept

Siden har du fått servert spionbilder av bilen ved flere anledninger her på BilNorge. Først for et års tid siden, og deretter mer detaljert i fjor sommer

I november starter produksjonen ved Mini-fabrikken i Oxford, og i den anledning inviteres norske kunder nå til å være blant de første som kan legge inn en forhåndsreservasjon.

Modellen skal hete Mini Cooper SE, og den betegnelsen innebærer at vi kan forvente spreke ytelser på nivå med Cooper S-utgavene med bensinmotor.

Mini Cooper SE har den klassiske Mini-designen med tre dører, og produsenten lover at den lekne gokart-følelsen Mini er så kjent for blir overført til elbilen.

Ved å betale inn et depositum på 10.000 kroner kan du sette deg på reservasjonslisten slik at du blir blant de første som får tilgang til den kompakte elbilen.

Det er risikofritt å sette seg på listen, for beløpet trekkes fra salgsprisen om du bestiller og refunderes om du ombestemmer deg.

Forhåndsreservasjonen gjøres enkelt på Minis hjemmesider: https://www.mini.no/modeller/mini-electric/forhandsreserver/

Alle Mini-forhandlerne i Norge er naturligvis tilgjengelige for kunder som ønsker litt ekstra hjelp.

BMW Norge lover mer informasjon om bilen innen det åpnes for endelig bestilling utpå høsten. Rekkevidde og ladehastighet er selvsagt sentrale punkter som må avklares før man legger inn en bestilling.

BMW-gruppen inkludert Mini er blant produsentene som deltar i Ionity-samarbeidet som skal bygge et nettverk av hurtigladestasjoner over hele Europa


Artikkel fra www.firmabil.no
URL: