[]
[] [firmabil.no] []

Optimisme til C3


Terje RingenDen norske Citroën-importøren får de første Citroën C3 i januar, men prisene er klare nå. Og importør og forhandlere er så optimistiske at de øker salgsmålet.

Den nye C3 skiller seg ut i mengden av småbiler. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken www.ofvas.no utgjør nisjen de definerer som småbiler drøye 11 prosent av det totale nybilsalget. Den domineres av Toyota Yaris som sammen med Renault Zoe, VW Polo og Ford Fiesta utgjør over halve segmentet.

Det vil Citroën gjøre noe med – da vi kjørte bilen for noen uker siden hadde de et salgsmål for 2017 på 700 biler. Nå er dette økt til 1000 – forutsatt at de får tilgang til nok biler fra fabrikken.

Grunnen til optimismen er en prislapp for rimeligste modell med 68-hesters bensinmotor og utstyrsnivå Trend på 163.000 kroner. Ønsker du toppmodellen med 110 hester, automatgir og Exclusive utstyr, er prisen kr 226.000.

Selv basisutgaven leveres ifølge Bertel O. Steen med DAB+ radio, cruisekontroll, filskiftvarsler og skiltgjenkjenning.

– I tillegg til gode priser får alle kundene som skriver kontrakt før nyttår tre års serviceavtale inkludert. Dette fordi vi ønsker å belønne trofaste kunder som er tidlig ute med å bestille bil, sier merkesjef for Citroën i Norge, Reidar Holtedahl.

Den offisielle lanseringen av bilen er i januar, men kunder som ønsker å sikre seg en tidlig levering og benytte seg av det gunstige introduksjonstilbudet, kan bestille hos Citroën-forhandlere over hele landet allerede nå, konkluderer Citroën i sin pressemelding.


Artikkel fra www.firmabil.no
URL: