img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2017   2018   |  |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Biløkonomi/FirmaBil

Tesla utvider tilbudet

Det har strømmet inn nye biler fra Tesla den siste måneden, men snart kan strømmen bli enda sterkere.

Skoda etablerer reservasjonsliste

Når Skoda nå lanserer sin første elbil, gjør de som mange av konkurrentene – de etablerer en reservasjonsmulighet. Men den mest interessante modellen kan du foreløpig bare drømme om.

Nye regler ved kjøp og salg av bil

Fra 29. april blir det to viktige endringer for deg som skal kjøpe eller selge et kjøretøy. Omregistreringsavgiften kan ikke lenger betales på trafikkstasjon, og du må legitimere deg når du leverer salgsmelding.

Prisreduksjonen som måtte komme

I februar relanserte Opel Norge Ampera-e. Salget har ikke gått som forventet, så nå senkes prisen betydelig.

Nå kan du bestille el-Mini

Foreløpig er det sparsomt med tekniske detaljer, men nå kan du stille deg i kø for å være blant de første som får elektrisk Mini.

Comeback for Camry

Den romslige Toyota-sedanen har vært fraværende i det norske markedet en årrekke. Men i mai er den tilbake, for første gang i hybrid-utgave.

Prisene klare for ny DS elbil

Dersom du er blant dem som har satt deg på venteliste for å kjøpe en DS3 Crossback E-Tense, er du sikkert spent på hva prisen blir. Det skal du straks få vite.

Toyota Corolla koster fra 297.300 kroner

Når Toyota igjen er tilbake med Corolla i Norge, starter prisen rett under 300.000 kroner.

Comeback-sjokk for Ampera-e

Opel gjenåpner salget av elbilen Ampera-e. Under et pressemøte tirsdag opplyste importøren at de har fått et større antall biler for levering i 2019.

Drømmen om å bli bilselger

Christians lidenskap for bil gjorde at han sa opp kommunikasjonsjobben på Slottet, mens Vivian går fra barnehagejobb – begge for å følge drømmen om å bli bilselger. I løpet av 13 år har Bilakademiet utdannet 2.000 bilselgere.

Ny Mondeo hybrid klar for Norge

I dag er Ford Mondeo stasjonsvogn vist offentlig på bilutstillingen i Brüssel. Den er snart på plass hos norske forhandlere.

Prisene klare for ny Citroën

Citroën lokker med en startpris på 303.000 kroner for sine nye C5 Aircross, men tror flesteparten av kundene vil velge en toppmodell med full utstyrspakke.

Første hybride Subaru

De første bilene kommer til Norge mot slutten av året, men allerede nå starter Subaru-forhandlerne innsalget av sin første hybridmodell.

Nå kan hvem som helst bestille Model 3

De som har stått på reservasjonsliste fikk før jul muligheten til å bestille en lenge etterlengtet Model 3. Nå går tilbudet ut til flere.

Bestillingsklar T-Cross

Volkswagen har offentliggjort prisene på sin minste SUV som nå er bestillingsklar.

Nye Toyota RAV4 priset

Nye Toyota RAV4 lanseres i Norge i februar 2019, med betydelig forbedringer av design, kjøreegenskaper, fremkommelighet, motorer og sikkerhet. Den norske importøren hevder at prisene er konkurransedyktige.

Norgesdebut for Tesla Model 3

Det var tilløp til kø da Tesla åpnet dørene til første Model 3-visning på norsk jord i dag. Men den er her bare for at potensielle kunder kan se og røre, ikke kjøre den. De første kundebilene kommer først i 2019.

Ladbar E-Klasse er bestillingsklar

Mercedes-importøren har hatt et meget begrenset antall ladbare modeller den siste tiden, men nå er nye alternativer bestillingsklare.

Lexus UX skal koster fra 383.800 kroner

Med startpris på 383.800 kroner går nye Lexus UX 250h rett i strupen på BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes GLA og Volvo XC40.

Salgsklar Mercedes GLE

Norske Mercedes-forhandlere åpner nå for salg av nye GLE. Prisene starter 914.000 kroner, men en rimeligere variant er på trappene.

De nye bilavgiftene - regjeringens forslag

FERDIG KALKULERT: Her ser du hva engangsavgiften blir på 4.000 personbiler i 2019 - dersom regjeringens forslag til statsbudsjett vedtas.

Sporty Insignia

Nå har Opel Norge mer konkret informasjon om Insignia GSi. På ett område ble vi litt overrasket.

Hyundai forenkler

Når Hyundai nå lanserer en oppgradert Tucson, gjør de det enklere for kunden å velge. De påstår også at man får mye mer for pengene.

Vanskeligere å få tak i ladehybrider etter ferien

Engangsavgiften på ladbare hybrider med kort rekkevidde skjerpes fra mandag. Mer dramatisk er oppholdet i leveranser av flere populære modeller.

Facelift for C-Klassen

Tiden er inne for en midtlivsoppdatering av Mercedes C-Klasse. Det meste skjer under skallet.


Neste 25 artikler