img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2017   2018   |  |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Bilverden

Rogalandsrunden. I dag: Norges tøffeste takløse Boble?

Jon Winding-Sørensen har gjort et raid i Rogaland og møtt alt fra Norges ferskeste racerbane (under bygging) til Norges mest rustne motormuseum. I dag møter vi en rampe-Boble som kommer fra et bedre hjem.

Camping fra Lorinser

Da trimmingsfirmaet Lorinser fikk fatt i noen dusin G-Wagen, visste de nøyaktig hva de skulle gjøre med dem.

Rogalandsrunden. I dag: Romantisk rust og motorminner

Jon Winding-Sørensen har gjort et raid i Rogaland og møtt alt fra Norges ferskeste racerbane (under bygging) til Norges mest rustne motormuseum. I dag møter vi et motormuseum utenom det vanlige.

Rogalandsrunden. I dag: Sjarmør-etappen i drifting

Jon Winding-Sørensen har gjort et raid i Rogaland og møtt alt fra Norges ferskeste racerbane (under bygging) til Norges mest rustne motormuseum. I dag møter vi Norges mest sjarmerende driftingteam.

Cyan er like blå som før

Et glimt av vinneren i WTCR-løpet på Slovakiaring gjorde at vi syntes vi måtte følge opp Cyan Racing.

Verdens billigste bil

Noen av dere har sikkert handlet en 10.000 kroners klokke for 100 kroner på Alibaba – Kinas Amazon. Nå kan du kjøpe elbil der. Til 930 dollars.

Nytt navn blant superbilene

Hørt om Spyros Panopoulos? Vel, du hadde ikke hørt om Christian von Königsegg heller. Kanskje du skal begynne å trene på gresk uttale med en gang?

Lykken er en omvei

De hyggeligste stedene å besøke i Norge har ingen turister, bare gjester.

Elkann gjør en Bond-Panda

I strømmen av restmod-modellene fra Lapo Elkanns Garage Italia, er vi nå kommet til en Panda 4x4. Inspirert av en spesiell Bond-film.

Her kommer Norges største hydrogenbilpark

Ingen steder i Norge vil ha en høyere tetthet av hydrogenbiler enn ansattparkeringen til Asko Midt-Norge etter overleveringen av 13 hydrogendrevne Toyota Mirai.

Volvo tilbakekaller 84.000 biler i Norge

Volvo Cars gjennomfører sin største tilbakekalling noensinne. Nærmere 2,2 millioner biler tilbakekalles på grunn av et problem knyttet til festet av sikkerhetsbeltet. Over 84.000 norske biler er berørt.

Norsk Saab-museum ved Umeå

Saab Memorial Hall er det døpt, en hyggelig samling gamle Saaber (med tilhørende svensktopplåt), som du finner langt nord i Sverige. Startet og drevet av en nordmann.

Nærmere bunnen kommer du ikke

Tesla plasserer seg helt i bunnen av J.D Powers kvalitets-statistikk. Men resultatet er «uoffisielt»

Polestar åpner Space nummer to

Det elektriske bilmerket Polestar åpnet i oktober 2019 sitt første visingssenter i Oslo, kalt Space. Nå er de også klare for Trondheim.

KNA: Slik får du en bedre bilferie

I en ny undersøkelse utført for Kongelig Norsk Automobilklub av analyseinstituttet YouGov sier 33 prosent at de skal på bilferie. Samtidig avslører en tilsvarende undersøkelse gjennomført av Statens vegvesen at tre av fire nordmenn skal bruke bil eller motorsykkel i ferien.

Nå vil BMW oppdatere trådløst

Det har blitt vanlig blant elbilprodusentene anført av Tesla, men nå ruller BMW ut trådløs oppdatering av programvaren for en rekke av sine modeller over hele linjen.

Seat med nytt merke: MÓ

Casa Seat heter et nytt, stort prestisje-presentasjonsanlegg i Barcelona. Der ble selskapets nye varemerke MÓ, og to helt nye modeller presentert.

Smart norsk tilhenger

Et selskap i Stavern er i ferd med å utvikle et spennende nytt tilhengerkonsept. Fleksibelt, og skreddersydd for en rekke ulike formål.

En ny «hva-hvis» Bentley

Det er et morsomt utgangspunkt for å bygge en bil. Hva hvis Bentley hadde meldt seg på Le Mans på femti-tallet. Hvordan ville den bilen vært? Bensport mener de har svaret med sin La Sarthe.

Ny racerbil på cannabis

Det blir ikke så skummelt som det høres ut. Den cannabisen «vår» bil er bygget av og går på har så lite THC i seg at den ikke er interessant for myndighetene. Men fort skal den gå.

Etter 125 år: Bilen er blitt kulturhistorie

Dette var en gladmelding fra Kulturminnefondet. Nå kan man søke støtte til rullende kulturminner. Bil er blitt kultur på ordentlig!

Bruktimport blir billigere

Det skal bli interessant å se bruktimport-statistikken for juli. Hvor fort har entusiastene reagert på muligheten til å kjøpe en vesentlig billigere drømmebil?

DrømmeBentley – 70 år etter

I Bentley-kretser har det alltid vært snakk om The Blizzard. En bil på Jaguar XK120-størrelse – som aldri ble mer enn en brosjyre. Før nå.

60.000 kroners bilen kommer

Det var Citroën som la listen der med den nye Ami. Bybil til 60.000 kroner. Kineserne har vært der en stund. Kanskje blir det en trend?

Noe Facel-aktig på gang?

Det er vanskelig å si hva dette betyr. Om noen tenker på å gjenopplive Facel Vega på alvor, eller at noen bare lever ut en våt drøm på Instagram.


Neste 25 artikler