img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2017   2018   |  |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Bilverden

DS etter mål

DS med spesialkarosseri er en av bilhistoriens største paradokser. En av greiene med DS var jo nettopp designen. Så hvorfor skulle så mange rote med den? En stor samling alternative DS-er stilte spørsmålet på Retromobile.

Klimanøytral ID.

Volkswagen lover å gjøre den nye ID.-familien klimanøytral fra vugge til grav. Det forutsetter at bileierne må ta grep som for oss kan virke selvfølgelige.

Klassiske biler i London

Etter å ha mistet nesten alle sine forhandlere av automobile attraksjoner, er det klart at også London måtte få sin egen klassisk-bilutstilling. Den var også verdt et besøk.

Gatesmart Nissan, midt i London

Det er ikke mange bildesignere som jobber midt i en storby med all den gate-inspirasjonen det gir. Nissans London-designere har gjort det i 16 år nå, det har blitt noen gatesmarte resultater av det.

Miura-fest i Paris

Det ble overload av Lamborghini Miura på årets Retromobile i Paris. Men det mest kuriøse var kanskje at en tidligere Ferrari-topp tok imot sin Lamborghini på denne utstillingen.

Hondas nye by-elektriske

Vi har fått de første glimtene av Hondas nye kompakte elbil. Den skal debutere på Genève-utstillingen om et par uker og heter Tomo.

Skoda viser el-fremtid

Skoda har lovet en ny konseptbil på Genève-utstillingen. Her er de første skissene.

Comeback-sjokk for Ampera-e

Opel gjenåpner salget av elbilen Ampera-e. Under et pressemøte tirsdag opplyste importøren at de har fått et større antall biler for levering i 2019.

Seat tenker mikro-mobilitet

Volkswagen har en serie IT-laboratorier rundt i verden. Vi har ikke møtte dem alle, men av dem vi har møtt virker det som om den som Seat driver i sentrum av Barcelona er den mest jordnære.

Kamiq på innsiden

Skoda har sluppet det første bildet av Kamiq som skal debutere i Genève. De starter med interiøret.

Drømmen om å bli bilselger

Christians lidenskap for bil gjorde at han sa opp kommunikasjonsjobben på Slottet, mens Vivian går fra barnehagejobb – begge for å følge drømmen om å bli bilselger. I løpet av 13 år har Bilakademiet utdannet 2.000 bilselgere.

Retromobile 2019

I dag åpnet Retromobile i Paris for alvor. I går kveld åpnet den for spøk. Som det største coctailpartyet i byen. Gamle biler er virkelig blitt high society. Men det var heldigvis igjen mye til oss andre også.

Skoda-topp: - For oss er fremtiden elektrisk

Onsdag var det storfint besøk i lokalene til Møller Mobility Group på Frysja i Oslo. Alain Favey, styremedlem i Skoda, hadde tatt turen fra Tsjekkia for blant annet å snakke om selskapets fokus på e-mobilitet og deres elektriske fremtid.

Lego fikser: McLaren Senna for de aller minste

Nå kan du kjøpe McLaren Senna til en brøkdel av originalprisen, men det forutsetter at du bygger bilen selv. Og hvor kommer delene fra? Selvfølgelig fra Lego.

Mange er positive til veiprising

Flere politiske partier og bilistorganisasjoner har tatt til orde for veiprising som alternativ til dagens avgiftssystemer. Nå har bilimportørene spurt hva folket mener.

Mercedes for de minste

Endelig en fornuftig test. Tyske der Spiegel har latt en av bladets nybakte journalistfedre teste den nye barnevognen til Mercedes. «Mandagsvogner forekommer i den bransjen også», er en konklusjon.

Nytt Bil i postkassen

Det handler om tideler når BMW og Porsche tar opp kampen mot AMG-modellene fra Mercedes. I seneste nummer av bladet Bil inviteres du med inn bak rattet på disse superbilene.

Fra MX5 til Stingray

Mitsuoka er kjent som en japansk rebell. De bruker kjente biler og bygger dem om til noe du som regel helst ikke vil være kjent med. Men denne Corvette-illusjonen er ikke så verst.

VW planlegger gjenbruksrekord

Gjenbruk er bærekraftig, og elbiler er visst også bærekraftige, så derfor blir det vel dobbelt bærekraft når VW tar med Pikes Peak-bilen sin for å sette ny rekord på Nürburgring.

Stan tar seg av bilen

Ofte er det trangt om parkeringsplasser ved flyplassen. Dessuten må du gå kilometervis med tung bagasje. Her er en løsning på begge problemene.

Gode museums-venner

Dette bildet av en Porsche 550 sammen med alle Sølvpilene på super-doseringen i Mercedes-museet, er bare bløff. Men allikevel en hyggelig hilsen.

Citroën feirer sine første hundre

2019 markerer at Citroën har overlevd – mot alle odds til tider – de første hundre år. Det skal feires, og ikke særlig beskjedent. Her er det planer for alle 12 månedene.

Opel Admiral er tilbake

Admiral var den mest luksuriøse Opelen, både før krigen og i perioder etter. Nå er den tilbake – i en helt ny versjon.

En pioner gir opp

De elektriske bilene i det parisiske bildelings-opplegget Auto’lib er det mange som har hatt sansen for. Ikke mange nok riktignok. Nå selges de siste av bilene derfra. Billig.

Import-kuppene

Her er noen 1998- og 1999-modeller som blir betydelig billigere dersom regjeringen følger opp det den har lovet.


Neste 25 artikler